Arvid Nordquist Te

Som lösviktste - fast enklare

Arvid Nordquist Te

Pyramidpåse för maximal expansion

Alla Arvid Nordquist teer innehåller pyramidformade tepåsar som tillåter bladen att expandera mer än vanliga tepåsar. Detta ger en fylligare smak, djupare färg och lösgör fler aromer. Arvid Nordquist te innehåller bitar från till exempel lakritsrot, citronskal, mynta och passionsfrukt för att ge en extra smakrik kopp. Tepåsen består av majsstärkelse och är ekologiskt nedbrytbar.

100% Fairtrade-certifierade

Alla våra teer är Fairtrade-certifierade. Detta innebär att tefarmens arbetare arbetar under rättvisa villkor och på området finns tillgång till skolor, sjukhus, läkare och dagis. Fairtrade främjar också ökad miljöhänsyn och omställning till ekologisk produktion.

100% klimatkompenserade

Alla våra teer är dessutom 100 % klimatkompenserade. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och klimatkompenserar fortsatt för den del vi ännu inte kommer åt, genom att plantera träd i te- och kaffeodlande länder.

Som lösviktste - Fast enklare

Som lösviktste - Fast enklare

Arvid Nordquist tesortiment består av sju sorters premiumteer. Du får kvalitén från lösviktste behändigt i en silkespåse. Alla teer är Fairtrade-certifierade och klimatkompenserade.

Se hela sortimentet
100% Klimatkompenserat Te

100% Klimatkompenserat Te

Läs mer om trädplanteringen

Lär dig mer om te

Tefarmen Bogawantalawa
Tefarmen Bogawantalawa →

Arvid Nordquist te kommer från ett av världens främsta tedistrikt - Bogawantalawa på Sri Lanka. En Fairtrade-certifierad farm på hög höjd där tebladens långsamma mognad resulterar i ett smakrikare och godare te.

Skillnad på te och te
Skillnad på te och te →

Visste du att allt te kommer från samma teplanta? Smakskillnaderna beror istället på växtplats samt framställningsmetod.

Teets historia
Teets historia →

Teet har genom tiderna haft olika ställningen. Från medicinalväxt till hyllnings- och välfärdsdryck till den utbredda njutningsdryck det är idag. Från Kina till Japan till övriga världen. Här är historien om te.