Arvid Nordquist Te

Som lösviktste - fast enklare

Arvid Nordquist Te

Premiumteerna är förpackade i pyramidpåsar som tillåter bladen att expandera mer än vanliga tepåsar. Detta ger en fylligare smak, djupare färg och fler aromer sprider sig i rummet. Ren vardagslyx som du kan njuta av med gott samvete. 

 

100% Ekologiskt

Arvid Nordquist te-sortiment är numera 100 % ekologiskt certifierat med EU ekologisk märkning. Certifieringen innebär att teet är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, vilket minskar risken för övergödning som påverkar den biologiska mångfalden.

Fairtrade-certifierade

De flesta av våra teer är Fairtrade-certifierade. Detta innebär att tefarmens arbetare arbetar under rättvisa villkor och på området finns tillgång till skolor, sjukhus, läkare och dagis. Fairtrade främjar också ökad miljöhänsyn och omställning till ekologisk produktion.

Klimatkompenserade

Alla våra teer är dessutom 100 % klimatkompenserade. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och klimatkompenserar fortsatt för den del vi ännu inte kommer åt, genom att plantera träd i te- och kaffeodlande länder.

Lär dig mer om te

100% Ekologiskt te
100% Ekologiskt te →

En kopp te symboliserar värme och avkoppling. Och med Arvid Nordquist tepåsar kan du njuta med gott samvete. De är nämligen 100 % ekologiska och klimatkompenserade, framställda med omsorg för människa och miljö.

Skillnad på te och te
Skillnad på te och te →

Visste du att allt te kommer från samma teplanta? Smakskillnaderna beror istället på växtplats samt framställningsmetod.

Teets historia
Teets historia →

Teet har genom tiderna haft olika ställningen. Från medicinalväxt till hyllnings- och välfärdsdryck till den utbredda njutningsdryck det är idag. Från Kina till Japan till övriga världen. Här är historien om te.