Unik och bred portfölj av kvalitetsprodukter

Kaffe & Te
Kaffe & Te →

Läs mer om vårt kaffe och hur vi kan hjälpa dig vara stolt över det kaffe du serverar till dina medarbetare och kunder.

Vin & Öl
Vin & Öl →

I vårt sortiment finns viner från hela världen och ett stort utbud av öl. Vi har allt ifrån ekologiska produkter till naturviner, sen har vi även producenter som fokuserar på de etiska aspekterna inom produktionen.

Livs
Livs →

Vi har en stor portfölj av fina varumärken med högkvalitativa produkter. TABASCO® Sauce, Kikkoman soja, Del Monte, HiPP barnmat och Colmans senap med mera.

God smak, godare eftersmak

God smak, godare eftersmak

För oss har det alltid varit viktigt att leverera mat som smakar bra. Men idag sträcker sig en god smakupplevelse bortanför smaklökarna. Mer än någonsin äter vi med vår samvete. Mat som är omsorgsfullt producerad smakar helt enkelt bättre, även efteråt. Det är därför hållbarhetsproducerade produkter är så viktiga för oss.

Vårt hållbarhetsarbete
Help Save The Elephants

Help Save The Elephants

Vi måste agera nu, annars kan elefanterna vara utrotade inom tio år. Arvid Nordquist bidrar till räddningsprojekt genom att donera pengar till African Wildlife Foundation.

TILL PROJEKTET
Tidningen SMAKA

Tidningen SMAKA

Vår egen tidning SMAKA innehåller Arvid Nordquists tre produktområden, kaffe & te, vin & öl samt livsmedel. Här blandas smakfulla och tilltalande reportage tillsammans med intervjuer och tips kring det som sätter krydda på tillvaron: mat och dryck i samklang. 

Prenumerera här