Arvid Nordquist kaffe
PEOPLE →
Allt Arvid Nordquist kaffe är 100 % hållbart certifierat. Genom en kombination av UTZ-, Fairtrade- och KRAV-certifierade kaffebönor garanteras hänsyn till människa och miljö samt förbud av barnarbete och diskriminering.
PLANET →

Vi arbetar aktivt för att minska vår påverkan på miljön och klimatkompenserar genom trädplantering till 100 % för den del vi ännu inte kommer åt. Trädplanteringen bidrar till både social och miljömässig nytta.

COFFEE →
Allt Arvid Nordquist kaffe består av 100 % Arabicabönor av högsta kvalitet. Vi söker upp de finaste bönorna, som odlas under bästa förhållanden, och som har en rik och komplex smak.
kaffe för alla smaker

kaffe för alla smaker

Allt Arvid Nordquist kaffe består av 100% Arabicabönor är 100% hållbart certifierat och 100% klimatkompenserat. Vår Master Blender väljer ut bönor av högsta kvalitet som mognat långsamt på hög höjd vilket resulterar i ett brett spektra av smaknyanser och en fyllig arom.

Våra produkter
som lösviktste – fast enklare!

som lösviktste – fast enklare!

Arvid Nordquist tesortiment består av sju sorters premiumteer.

Du får kvalitén från lösviktste behändigt i en silkespåse.

Alla teer är Fairtrade-certifierade och klimatkompenserade.

Vårt te-sortiment
tidningen smaka

tidningen smaka

Vår egen tidning SMAKA innehåller Arvid Nordquists tre produktområden, kaffe & te, vin & öl samt livsmedel. Här blandas smakfulla och tilltalande reportage tillsammans med intervjuer och tips kring det som sätter krydda på tillvaron: mat och dryck i samklang. 

prenumerera här