Arkiv

Kaffetrenden 2016

Kaffe är och kommer fortsätta att vara en av våra favoritdrycker. Speciellt här i Norden där kaffet är av så hög kvalitet. Men även i kaffevärlden kan vi se olika trender och i år är det bryggkaffe och hållbarhet. Såhär spår Arvid Nordquist marknadschef på kaffe, Erica Bertilsson, att kaffetrenden 2016 kommer bli.

Nyhet - Wanyama

Kommer ni ihåg lejonet Cecil? Tiden går fort och det är lätt att glömma. Därför är det bra att påminnas om de vilda djurens utsatta situation. Som en hyllning till den afrikanska elefanten lanserar nu Arvid Nordquist ett nytt kaffe – Wanyama.

Nyhet - Solid

Trots att 8 av 10 svenskar köper ekologiska livsmedel och 60 procent av allt kaffe som säljs är mellanrostat idag har det varit svårt att hitta ett ekologiskt mellanrostat kaffe. Därför utökar vi på Arvid Nordquist vårt sortiment med ett ekologiskt och mellanrostat kaffe under namnet Solid.

Sommartävling 2015

Inte länge kvar tills sommaren är här och vi räknar dagarna! Men hur länge tror du att vi måste vänta?

we change 2015

2014 inledde Arvid Nordquist sitt samarbete med we_change genom sponsring och i år tar vi ett steg till och blir samarbetspartner.

Eco hela bönor

Nu utökar vi vårt ekologiska sortiment och lanserar Selection Eco även som hela bönor.

Sommartävling

Gå in på vårt Instagramkonto arvid_nordquist och delta i tävlingen! Vi presenterar en ny vinnare varje vecka fram till den 3/6.

Humlegården

Sedan december 2013 har Arvid Nordquist lagt beslag på Humlegården. Undrar du hur det gick till?

We_change

I år (2014) har vi på Arvid Nordquist inlett ett samarbete med Sveriges största hållbarhetssatsning för gymnasieungdomar - we_change. Med start i mars 2014 genomför Ungdomar AB för tredje gången hållbarhetsturnén we_change med mål att inspirera och hjälpa unga att skapa en mer hållbar värld. De förändrar attityder, höjer kunskapsnivån och skapar förutsättningar för unga, företag, organisationer och skola att mötas och skapa långsiktig förändring tillsammans.

Sommartävling 2016

Gå in på vårt Instagramkonto arvid_nordquist och delta i tävlingen! Vi presenterar en ny vinnare varje vecka fram till den 3/6.

Kasta macka

Vad kan vara bättre än sol från en blå himmel, sand mellan tårna, en kopp smakrikt Sommar Rio och en perfekt platt sten? Tävla i att kasta macka med dina vänner och se vem som är sommarens mästare!

Gå in på www.sommarkaffe.se för att spela.

Tävlingsregler

Tävlingen är arrangerad av Arvid Nordquist HAB, Ekenbergsvägen 177, 171 25 Solna. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på Arvid Nordquist HABs Facebook-sida. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan

Tävlingsregler Wanyama

Tävla på vår Facebooksida och vinn boken "Mannen som kunde tala med elefanterna" av Anthony Lawrence och ett paket Wanyamakaffe.

#arvidnordquistsommar

Tävla på Instagram - Vinn fin kaffeburk och årets sommarkaffe!