Arvid Nordquist Giusto
Espresso Giusto

Espresso Giusto

Espresso — Fruktig & Nötig

Till Giusto har vår egen Master Blender omsorgsfullt valt ut ekologiska och Fairtrade-märkta Arabicabönor av högsta kvalitet. Bönorna har vuxit på hög höjd 1000-2000 m ö h i naturlig skugga. Den väl sammansatta blenden består av tvättat kaffe som har rostats varsamt i 18 minuter. Det ger en mjukt kryddig och nötig karaktär med toner av karamell och en balanserad lång avslutning med en subtil fruktighet. Njut av en finstämd och utsökt god kopp Giusto.

 

Espresso Giusto är 100% hållbart certifierad (UTZ Certified) och 100% klimatkompenserad.

Rostning
Espresso
Syrlighet
Distinkt
Kryddighet
Karamell
Fyllighet
Balanserad
Fruktighet
Blommig
Nöt/Choklad
Hasselnöt

Bryggtyp

Hela kaffebönor eller espresso.

100% certifierade Arabicabönor från

Centralamerika, Indonesien och Östafrika.

Högupplöst material

Espresso Giusto Rak
Espresso Giusto Vinklad

Ditt val av kaffe gör skillnad!

Genom att du väljer Arvid Nordquist kaffe klimatkompenserar vi för de utsläpp som produktionen av din kaffekonsumtion medför. Fyll i uppgifterna till höger och beräkna hur stor klimatkompensationen blir om du väljer just denna produkt. Vid framställning av ekologiskt kaffe används inte konstgödsel vilket leder till en minskad miljöpåverkan.

Beräkna
100 % hållbart certifierat

100 % hållbart certifierat

Stor smak, större eftersmak. När vi producerar vårt kaffe vill vi verka för människors välbefinnande och bidra till samhällets välstånd och utveckling. Våra certifieringar säkerställer att vi uppfyller alla högt ställda miljömål.

100% hållbara kaffebönor