Arvid Nordquist Nero
Espresso Nero

Espresso Nero

Espresso — Kraftfull & Kryddig

Vår egen Master Blender utforskade flera av världens bästa Arabicabönor innan han slutligen valde de som utgör blenden i Arvid Nordquist Nero. För att fånga paletten av smaker och aromer har bönorna rostats långsamt i 17 minuter. Resultatet är en utsökt kraftfull balanserad kopp med nötig arom och toner av bittermandel och mörk choklad. Nero passar utmärkt med skummad mjölk eller varför inte med lite socker på creman? För dig som söker en kraftfull karaktär är Nero det självklara valet.

 

Espresso Nero är 100% hållbart certifierad (UTZ Certified) och 100% klimatkompenserad.

 

Rostning
Espresso
Syrlighet
Diskret
Kryddighet
Bittermandel
Fyllighet
Tydlig
Fruktighet
Kakao
Nöt/Choklad
Mörk choklad

Bryggtyp

Hela kaffebönor eller espresso.

100% certifierade Arabicabönor från

Brasilien, Centralamerika, Colombia och Indonesien.

Högupplöst material

Nero Rak
Espresso Nero Vinklad

Ditt val av kaffe gör skillnad!

Genom att du väljer Arvid Nordquist kaffe klimatkompenserar vi för de utsläpp som produktionen av din kaffekonsumtion medför. Fyll i uppgifterna till höger och beräkna hur stor klimatkompensationen blir om du väljer just denna produkt. Vid framställning av ekologiskt kaffe används inte konstgödsel vilket leder till en minskad miljöpåverkan.

Beräkna
100 % hållbart certifierat

100 % hållbart certifierat

Stor smak, större eftersmak. När vi producerar vårt kaffe vill vi verka för människors välbefinnande och bidra till samhällets välstånd och utveckling. Våra certifieringar säkerställer att vi uppfyller alla högt ställda miljömål.

100% hållbara kaffebönor