Tävlingar
Tävlingsregler – Vinn en kaffemaskin

Tävlingsregler – Vinn en kaffemaskin

Dela din bästa kaffestund med oss på Instgram. Använd #minbästastund och tävla om en kaffemaskin från Bosch (värde: 6900kr). Lycka till!

Tävlingsperiod: Tävling avslutad.

Vem kan tävla?

Åldersgränsen för att tävla är 18 år. Anställda inom Arvid Nordquist HAB samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.

Hur tävlar man?

Du deltar i tävlingen genom att dela din bästa kaffestund med oss på #minbästastund och genom att tagga @arvidnordquistkaffe. Skriv även en motivering varför kaffe förgyller din bästa stund. Glöm inte att du måste ha en öppen profil för att delta i tävlingen.

Hur vinner man?

Vinnande bidrag med bäst motivering kommer att utses av en jury bestående av representanter från Arvid Nordquist HAB. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinsten kan inte omsättas i pengar. Vinnaren svarar för eventuell vinstskatt. Vinnaren kontaktas först personligen på instagram och presenteras därefter med namn på hemsida och i våra sociala kanaler.

Vinnaren utses efter tävlingens slut. Sista tävlingsdag är 9 december 2018. Vinnaren utses senast två (2) veckor efter tävlingens slut via e-post. Om Arvid Nordquist HAB, efter att ha kontaktat vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, inte fått svar inom fem (5) dagar, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Vad vinner man?

1a pris

Exklusiv kaffemaskin från Bosch (värde 6900kr).

2-3e pris

Värdecheck från Arvid Nordquist kaffe (värde 200kr).

Ansvar och hantering av tävlingsbidrag:

Arvid Nordquist HAB ansvarar inte för borttagna, försvunna, skadade eller ogiltiga bidrag, problem med e-post, felaktiga kontaktuppgifter, myndighetsbeslut, force majeure eller något annat som ligger utanför Arvid Nordquist HAB's kontroll. Vi ansvarar inte för eventuella tryckfel i samband med tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att stänga av deltagare vid misstanke om fusk. Arvid Nordquist HAB lämnar aldrig ut eller säljer adressuppgifter, telefonnummer eller mejladresser vidare till tredje part, men behåller rätten att kontakta de tävlande i marknadsföringssyfte.

 Arvid Nordquist HAB är inte ansvariga för tävlingsdeltagarens möjlighet att delta i tävlingen eller om deltagandet begränsas av någon anledning som ligger utanför Arvid Nordquist HABs rimliga kontroll.

Hantering av persondata:

Genom ditt bidrag godkänner du och garanterar att du uppfyller tävlingsvillkoren. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. De uppgifter som du lämnar kommer att raderas så snart tävlingen är avslutad och vinsten skickad.

För mer info, se vår personuppgiftspolicy: https://www.arvidnordquist.se/om-arvid-nordquist/personuppgiftspolicy/

Kontakt

Vid eventuella frågor, så är du välkommen att maila oss på kaffe@arvidnordquist.se.

Vinnande bidrag presenteras på Arvid Nordquist Instagramkonto.