Vinn en årsförbrukning av

Dreft - parfymfritt och skonsamt tvättmedel!

Vad roligt att du hittat in hit! Nu har du bara några enkla steg framför dig sen är du med i utlottning om en hel årsförbrukning tvättmedel från Dreft! Dreft är det parfymfria tvättmedlet som är skonsamt för dina kläder, för huden och för miljön.

Nu kan en lycklig vinnare i veckan "vaska fram" en hel årsförbrukning Dreft, som enligt våra beräkningar är 12 flaskor till ett värde av ca 600kr! Blir du en av vinnarna? För att vara med och tävla; köp minst en valfri produkt från Dreft och ladda upp bild på kvitto och följ övriga steg i tävlingsformuläret nedan. Lycka till!


På vilka tre sätt är Dreft det skonsammaste tvättmedlet?

Vi utser en vinnare i veckan till och med v.32 - lycka till!

Vecka 1: Rebecka, Höganäs
Vecka 2: Caroline, Vittsjö
Vecka 3: Ulrik, Uppsala
Vecka 4: Marjukka, Skärholmen
Vecka 5: Ammi, Ronneby
Vecka 6: Steven, Malmö
Vecka 7: Jessica, Båstad
Vecka 8: Carolina, Ängelholm
Vecka 9: Kitty, Malmö
Vecka 10: Annika, Alafors
Vecka 11: Veronica, Eskilstuna
Vecka 12: Paula, Härnösand
Vecka 13: Linn, Göteborg
Vecka 14: *vinnare vill inte synas med namn och ort
Vecka 15: Rebecca, Västerås
Vecka 16: Victoria, Göteborg
Vecka 17:

 


TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Utlottningen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar Dreft i Sverige. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist, kontakta oss via mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och väljer slumpmässigt ut vinnare, juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas på den mailadress deltagaren angivit här på tävlingssidan, senast det datum som står angivet i tävlingsreglerna. Vinnaren har efter utskickat mail 10 dagar på sig att återkomma med uppgifter för frakt, annars uteblir vinst. Du som tävlat; var noga med att kolla även ditt spamfilter (skräppost) och inte bara kolla i inkorgen. Eftersom vår mailadress antagligen är okänd för ditt mailprogram kan mailet bli bortsorterat som just spam.

Vinst
Vinst i tävlingen anges i tävlingsreglerna högre upp på sidan. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.

 

Läs mer om Dreft här >