Vinn en årsförbrukning Dreft skonsamma tvättmedel!

Vad roligt att du hittat in hit! Nu har du bara några enkla steg framför dig sen är du med i utlottning om en hel årsförbrukning tvättmedel från Dreft! Dreft är det nya tvättmedlet som är skonsamt för dina kläder, för huden och för miljön. Vi kallar Drefts skonsamma funktioner för "The ultimate care", då inget annat tvättmedel på marknaden är lika skonsamt inräknat samtliga tre kategorierna.

Nu kan en lycklig vinnare i veckan "vaska fram" en hel årsförbrukning Dreft, som enligt våra beräkningar är 15 flaskor till ett värde av ca 600kr! Blir du en av vinnarna?


På vilka tre sätt är Dreft det skonsammaste tvättmedlet?

Vi utser en vinnare i veckan - lycka till!

Vecka 36:
Vecka 37:
Vecka 38:
Vecka 39:
Vecka 40:


GENERELLA TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Utlottningen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar Dreft i Sverige. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist, kontakta oss via mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och väljer slumpmässigt ut vinnare, juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas på den mailadress deltagaren angivit här på tävlingssidan, senast det datum som står angivet i tävlingsreglerna. Vinnaren har efter utskickat mail 10 dagar på sig att återkomma med uppgifter för frakt, annars uteblir vinst. Du som tävlat; var noga med att kolla även ditt spamfilter (skräppost) och inte bara kolla i inkorgen. Eftersom vår mailadress antagligen är okänd för ditt mailprogram kan mailet bli bortsorterat som just spam.

Vinst
Vinst i tävlingen anges i tävlingsreglerna högre upp på sidan. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.

 

Läs mer om Dreft här >