Köp 3 valfria produkter från HiPP

VINN BARNMATSSTOL FRÅN STOKKE!

Nu kan du som köper HiPP barnmat vara med och tävla om en Tripp-Trappstol och fyra Flexi Bath badbalja från Stokke. Allt du behöver göra är att köpa tre valfria HiPP-produkter, ta bild på kvitto och skicka in här tillsammans med motivering varför just du ska bli en av vinnarna!

TÄVLA HÄR


Samtycke till personuppgiftshantering:

Tävlingen är öppen för bidrag till och med 22 Oktober 2023. Vi kommer skriva ut vinnarna här senast en vecka efter avslutad tävling. Lycka till!

1:a pris, Stokke Tripp-Trapp stol.
Vinnare:

2-5:e pris, Stokke Flexi Bath (ihopfällbar badbalja):
Vinnare:
Vinnare:
Vinnare:
Vinnare:

Genom att välja barnmat från HiPP kan du känna dig trygg med att du ger ditt barn både god och näringsriktig mat. Samtidigt investerar du i ditt barns framtid genom att främja hållbart jordbruk, välmående djur och renare råvaror i barnmaten. Men inte bara det. Du bidrar också till hållbar produktion eftersom vi på HiPP tillverkar all vår barnmat klimatneutralt.GENERELLA TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Livs & Konfektyr på Arvid Nordquist HAB, som marknadsför, säljer och distribuerar HiPP barnmat i Sverige. Frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist, kontakta oss via mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Tävlingssidan ligger publicerad cirka 4 veckor efter avslutad tävling för information om vinnare oh villkor, i händelse av konsumentfrågor.

Vinnare
Marknadsteamet för HiPP är jury och juryns beslut kan inte överklagas. Vinnare kontaktas på den mailadress de angivit här på tävlingssidan, senast det datum som står angivet i tävlingsreglerna. Vinnare har efter utskickat mail 10 dagar på sig att återkomma med uppgifter för frakt, annars uteblir vinst och juryn har rätt att utse en annan vinnare. Du som tävlat; var noga med att kolla även ditt spamfilter (skräppost) och inte bara kolla i inkorgen. Eftersom vår mailadress antagligen är okänd för ditt mailprogram kan mailet bli bortsorterat som just spam.

Vinst
Vinster i tävlingen är 1st Stokke Tripp-Trapp babystol och 5st Stokke Flexi Bath badbaljor, som fördelas på totalt 6 st vinnare. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.