Vad roligt att du hittat hit. Följ tävlingsreglerna nedan för att ta chansen att vinna en Fjällräven Kånken Mini fylld med klämmisar (värde ca 1095 kr). Vi utser en ny vinnare varje vecka (v.19-28), lycka till!

Så här tävlar du

  1. Köp 5 valfria produkter från HiPP
  2. Ta en bild på kvittot och ladda upp här på sidan
  3. Fyll i namn, mailadress och en motivering varför just du borde vinna
  4. Skicka in ditt bidrag med knappen "Skicka in bidrag"


TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Livs & Konfektyr på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar HiPP barnmat i Sverige. Tävlingen är inte arrangerad i samarbete med Fjällräven, men ryggsäckarna som tävlas ut är inköpta hos varumärkesägarens egen butik Naturkompaniet. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist som du kontaktar på mail hipp@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och utser en vinnare varje vecka, bland deltagarna som skickat in bidrag just den aktuella veckan. Har du deltagit en vecka men inte haft turen att vinna så kan du såklart använda samma bidrag veckan efter men tänk på att du måste skicka in det på nytt för att tävla en ny vecka! Har du haft turen att vinna en vecka så kan du inte vinna med samma bidrag och kvitto en gång till. Vill du tävla igen är du välkommen in med ett nytt kvitto och ett nytt tävlingsbidrag.

Vinst
Vinst i tävlingen är en ryggsäck modell Fjällräven Kånken Mini som vi fyller med 12 st klämmisar från HiPP. Det sammanlagda butiksvärdet på vinsten är cirka 1095 kr. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.