TÄVLA MED JULES DESTROOPER

VINN KITCHENAID KÖKSMASKIN!

Ta chansen att vinna en KitchenAid köksmaskin i Jules Destroopers tävling. Dessutom: ALLA som deltar i tävlingen får en rabattkod på 10% som gäller på www.kitchenaid.se (giltig från 1 dec 2022-1/4 2023). Vad finns det att fundera på?

Innan du tävlar ta del av KitchenAid's integritetsmeddelande.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT DELTA:

  1. Köp en valfri produkt från Jules Destrooper.
  2. Ta bild på kvittot och ladda upp här på sidan.
  3. Motivera varför just du borde vinna en KitchenAid!
  4. Skicka in bidraget.


Juryn utser 10 vinnare under tävlingsperioden 1 dec 2022-31 jan 2023. Här nedanför skriver vi in förnamn och ort på alla vinnare. Lycka till!

Vinnare 1:
Vinnare 2:
Vinnare 3:
Vinnare 4:
Vinnare 5:
Vinnare 6:
Vinnare 7:
Vinnare 8:
Vinnare 9:
Vinnare 10:


TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Livs & Konfektyr på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar Jules Destrooper i Sverige. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist. Kontakta oss med frågor på mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsteamet är jury och beslutet går inte att överklaga. Vi väljer ut vinnande motiveringar bland de bidrag som uppfyller samtliga tävlingskriterier i sitt bidrag.

Vinst
Vinst i tävlingen är en KitchedAid köksmaskin med butiksvärde ca 5299 kr. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer av Arvid Nordquist HAB endast användas i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.

NOTERA: Denna tävling arrangeras i samarbete med KitchenAid, därav blev du ombedd att medge samtycke även till Kitchenaid Europa Inc. Dessa samtycken är inte tvingande för att du ska kunna delta i tävlingen, men har ombetts från vår partner att ingå på sidan. Om du medger samtycke till att ta emot marknadsföringskommunikation från Kitchenaid Europa Inc. eller Whirlpool så kommer din mailadress delas med dem. Eventuell marknadsföring till dig från Kitchenaid Europa Inc. eller Whirlpool ombesörjes inte på något sätt av Arvid Nordquist och skulle du vilja avsluta exempelvis nyhetsbrev från dem behöver du själv kontakta företagen i fråga.