Sun-Maid

sun maid mobil

Naturliga russin från Kalifornien

Sun-Maid är naturliga russin från Kalifornien och är ett av världens mest kända varumärken som har blivit en klassiker i de svenska hemmen.

Sun-Maids historia börjar i Kalifornien och sträcker sig så långt bak som till 1912. Företaget har sedan start bedrivit frukt- och russinodling. Sun-Maid drivs som ett kooperativ och ägs av jordbrukare som är geografiskt verksamma i området Central Valley i Kalifornien.

Sun-Maids russin innehåller inga tillsatser och inget tillsatt socker endast Kaliforniska druvor som torkat i solen. Sun-Maid är originalet - ett naturligt och hälsosamt snackalternativ för de som uppskattar kvalitet, välbefinnande och tradition.

I sortiment finns någonting för alla: 500 g burken för storanvändarna till bakning och glöggsäsong, 250 g paketet till frukostflingorna, de mindre 6-packen och minisar är perfekta att ha som snacks eller till mellanmål.

I Sun-Maids sortiment finns även Korinter, Plommon och det senaste tillskottet Sun-Maid Sour Raisins som är russin smaksatta med jordgubbar, vattenmelon eller mixade bär.

Läs gärna mer om Sun-Maid på deras hemsida och följ Sun-Maid på Facebook - där kan du även hålla utkik efter roliga tävlingar!