<< Tillbaka
Antal ingredienser: 11

Rispappersrullar med grönsaker och sojadipp

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 2 morötter
  • 4 vita sparrisar
  • 1 mangold
  • 0,25 gurka
  • 4 rispapper
  • Chilisoja
  • 1 dl Kikkoman soja
  • 0,5 dl ostronsås
  • 0,5 dl vatten
  • 1 tsk råsocker
  • 2 krm TABASCO® Brand Original Pepper Sauce
  • 1 hackad salladslök

Tillagning

Skala morötterna och sparrisen. Skär dem i tunna strimlor med en potatisskalare. Lägg dem i kallt

vatten tills de blir krispiga. Häll grönsakerna i ett durkslag och låt rinna av. Dela gurkan i stavar och

strimla mangolden. Häll varmt vatten i en stekpanna. Doppa rispappret i vattnet i ca 5 sekunder så att det mjuknar. Lägg rispappret på en fuktad handduk och fyll med grönsakerna. Rulla

ihop till tajta rullar. Blanda ingredienserna till såsen. Dela rullarna på hälften och servera med dippsås.