<< Tillbaka
Antal ingredienser: 14

Glaserade ribs med pastasallad smaksatt med pesto

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 1 kg revben
  • 5 l köttbuljong
  • 1 dl Kikkoman soja
  • Glaze
  • 0,75 dl mörk sirap
  • 0,75 dl Tabasco® Chipotle
  • Pastasallad
  • 200 g pasta
  • 150 g haricotsverts/brytbönor
  • 1 rödlök, skivad
  • 1 dl soltorkade tomater, strimlade
  • 100 g bladspenat
  • 3 msk pesto
  • 1 msk balsamicovinäger
  • 140 g gorgonzola, smulad
  • 140 g Figaro gröna oliver med pimientos

Tillagning

Lägg revbenen i en stor kastrull och häll över buljong och soja. Koka ca 1 timme tills köttet börjar släppa från benen. Häll ingredienserna till glazen i dubbla plastpåsar.

Ta upp revbenen ur buljongen och skiva upp. Lägg revbenen i plastpåsen. Koka pastan. Förväll haricotsverts i lättsaltat vatten ett par minuter. Blanda ihop med resten av ingredienserna till pastasalladen. 

Servering
Grilla revbenen och pensla med glaze då och då under grillningen.

Servera med pastasalladen.