<< Tillbaka
Antal ingredienser: 20

Marinerad biff med risonisallad och vitlökskräm

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 4 skivor utskuren biff à 175 g
  • Marinad
  • 2 msk Bengt Frithiofsson olivolja
  • 2 msk Grey Poupon dijonsenap
  • 3 msk ketchup
  • 1 msk Kikkoman soja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 msk Classic kaffe, pulver
  • Risonisallad
  • 200 g risoni
  • 1 brk kronärtskockshjärtan, delade
  • 1 grön paprika, strimlad
  • 75 g pinjenötter, rostade
  • 200 g cocktailtomater, delade
  • 2 msk Bengt Frithiofsson olivolja
  • 3 tsk rödvinsvinäger
  • havssalt
  • nymald svartpeppar
  • Het vitlökskräm
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk Tabasco® Garlic
  • 0,5 tsk socker

Tillagning

Putsa köttet. Häll marinaden i dubbla plastpåsar och marinera köttet i 2-3 timmar eller över natten. Koka risonin och låt kallna. Blanda ihop med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Rör ihop vitlökskrämen.

Servering
Grilla biffen och servera med risonisallad och vitlökskräm.