<< Tillbaka
Antal ingredienser: 15

Marinerad kyckling i pitabröd med morotsraita

 

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 4 pitabröd
  • isbergssallad
  • kinakål
  • koriander
  • Marinad
  • 0,5 dl mörk sirap
  • 0,5 dl Kikkoman soja
  • 0,5 dl sweet chili
  • 1 msk Tabasco® Röd original
  • Morotsraita
  • 2 dl medelhavsyoghurt
  • 2 msk färsk mynta, hackad
  • 1 morot, riven
  • 0,5 tsk spiskummin
  • salt
  • nymald svartpeppar

Tillagning

Häll marinaden i dubbla plastpåsar. Marinera kycklingen 2-3 timmar eller över natten. Rör ihop morotsraitan i en skål. 

Servering
Grilla kycklingen och skiva upp. Strimla isbergssallad och kinakål och lägg i pitabrödet tillsammans med morotsraita. Toppa med koriander.