Kokospanerade ananasringar med moccakräm
<< Tillbaka
Antal ingredienser: 8

Kokospanerade ananasringar med moccakräm

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 1 brk Del Monte Ananas skivor i juice 560 g, utan lag
  • 4 ägg
  • 1 påse kokosflingor till panering
  • smör till stekning
  • Moccakräm
  • 1 tsk Nescafé
  • 1 msk Amaretto, mandellikör
  • 1 brk mascarponeost à 250 g
  • 0,5 dl florsocker

Tillagning

Blanda ut Nescafé i likören. Rör samman osten, kaffelikören och florsocker till en kräm. Torka ananas skivorna på hushållspapper. Vispa ihop äggen i en skål. Häll upp kokosen på ett fat.

Doppa ananas skivorna i äggen och vänd dem i kokosflingorna, upprepa proceduren två gånger. Värm en stekpanna med smör och stek ananas skivorna tills de får lite färg.

Lägg upp de varma ananas skivorna på fat eller tallrik och rippla över moccakrämen.