<< Tillbaka
Antal ingredienser: 8

Saffransbiscotti med russin

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 120 g sötmandel
  • 2 ägg
  • 1 dl rårörsocker
  • 2 pkt saffran
  • 1 tsk salt
  • 1,5 dl Sun-Maid russin
  • 1 tsk bakpulver
  • 3,5 dl vetemjöl

Tillagning

Sätt ugnen på 180 grader. Hacka mandeln grovt. Blanda samman mandel, ägg, socker, saffran, salt och russin. Blanda bakpulver med vetemjölet och tillsätt i äggsmeten. Lägg dem i 3 längder på smord plåt och platta till dem, pensla med äggula.

Grädda i 180 grader varm ugn i ca 20 minuter. Skär skorporna medan de fortfarande är varma. Lägg tillbaka på plåten och torka i 100 grader varm ugn i ca 30-40 minuter.