<< Tillbaka
Antal ingredienser: 15

Heta tigerräkor

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 1,8 kg Tigerräkor, skalade
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk tabasco orginal
  • 1 tsk svartpeppar, mortlad
  • 1 msk citron peppar
  • 1 msk Lea & Perrins
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 tsk havssalt
  • 2 msk färsk rosmarin, hackad
  • 1 msk oregano torkad
  • 3 lagerblad
  • 2 dl chardonnay, vin
  • 2 dl grädde
  • Baguette/ciabatta

Tillagning

Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke och låt marinera i 2 timmar. 

Värm en kastrull och häll i de marinerade tigerräkorna, fräs några minuter så att tigerräkorna får färg. Fräs några minuter i en panna och tillsätt vin och grädde och koka ihop ett par minuter.

Servering
Lägg upp på en tallrik och servera med ett gott bröd!