<< Tillbaka
Antal ingredienser: 10

Rockefeller oyster

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 4 msk purjolök, hackad
  • 1 dl spenat fryst
  • 1,5 tsk Tabasco Original
  • 1,5 tsk Lea & Pearrins
  • 1 msk pernod
  • smör till stekning
  • salt
  • vitpeppar, nymald
  • 1,5 tsk ströbröd
  • 1 tsk persilja, hackad

Tillagning

Smält smör i en kastrull och bryn purjolöken så att den blir mjuk. Tillsätt spenaten, tabasco, Lea & Perrins, pernod och smaka av med salt och peppar. Låt koka i ett par minuter.

Sätt ugnen på 225 grader.

Öppna ostronen med hjälp av en ostronöppnare. Lossa ostronet fri från dess muskel och häll av lite av spadet. Lägg ostronet med dess skal på en plåt och lägg på fyllningen. Strö över ströbröd och persilja. Gratinera i ca 8-10 minuter.