<< Tillbaka
Antal ingredienser: 24

The Deep Sea Sushi Burger

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 8 Sharwood’s puppodums
  • Fyllning
  • 250 g räkor
  • 300 g laxfilé, tärnad
  • 0,5 burk Del Monte persikor, tärnade
  • 8 vårlökar, grovt hackade
  • 1,5 tsk tsk Lea & Perrins Worcestershire sauce
  • 0,5 dl Bengt Frithiofsson Kalamata olivolja
  • 1 tsk Tabasco grön
  • Salt
  • Peppar
  • Dressing
  • 75 g fetaost
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 Saft från lime
  • 0,5 msk färsk ingefära, riven
  • 0,5 tsk socker
  • Salt
  • Peppar
  • Salsa
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 0,5 msk färsk basilika, hackad
  • 2 msk Bengt Frithiofsson Limone olivolja
  • 1 Saft från lime
  • 2 nypor fingersalt/havssalt
  • Kikkoman soja

Tillagning

Tillaga puppodumsen enligt anvisningarna på paketet. Blanda samman ingredienserna till fyllningen och låt marinera i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Smula ner fetaosten i en bunke och tillsätt resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Blanda samman ingredienserna till salsan. Låt salsan stå till sig i 10 minuter. Lägg puppodums på en tallrik, lägg i fyllningen, dressingen och avsluta med ytterligare ett puppodums. Servera salsa och soja vid sidan om.