<< Tillbaka
Antal ingredienser: 13

Creolsk wrap

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 2 dl långkornigt ris
  • 0,5 dl vildris (kan uteslutas)
  • 1 msk Bengt Frithiofsson Kalamata olivolja
  • 1 gul hackad lök
  • 1 dl strimlad blekselleri
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk Tabasco® grön
  • 300 g chorizo skivad
  • 1,5 dl Green Giant majskorn
  • 4 tortillabröd
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Värm en kastrull med olja och fräs lök, selleri, paprikapulver, oregano och Tabasco i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt därefter chorizo och majs och fräs i ytterligare ett par minuter. Blanda ihop med riset och fyll tortillabröden.