<< Tillbaka
Antal ingredienser: 13

Fläskkotlett med persikochutney

Antal portioner: st

Ingredienser

  • Chutney
  • 1 burk Del Monte persikor 420 g
  • 1 röd lök, skuren i halvmånar
  • 0,5 dl Sun-Maid korinter
  • 4 msk äpplecidervinäger
  • 0,5 dl socker
  • 1 dl hönsbuljong
  • 1 msk maizena
  • 4 fläskkotletter
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Kylftpotatis

Tillagning

Häll av persikorna och dela i halvmånar. Blanda samman alla ingredienser till chutneyn i en kastrull. Koka i 10 minuter och red av med maizena utrört i vatten. Låt koka i ytterligare 5 minuter. Krydda fläskkotletterna med salt och peppar. Stek i en stekpanna med smör. Servera kotletterna med chutney och klyftpotatis.