<< Tillbaka
Antal ingredienser: 18

Kycklingjärpar med ananassalsa

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 dl grädde
  • 1 ägg
  • 0,75 dl Kikkoman Soja Sweet
  • 1 pressad vitlök
  • 2 km ingefära
  • 2 tsk red curry paste
  • 1 tsk salt
  • Olja till stekning
  • Ananassalsa
  • 2 dl Del Monte ananas bitar
  • 1 knippe vårlök, hackad
  • 0,5 burk bambuskott
  • 2 msk sesamolja
  • 0,5 dl Bengt Frithiofsson olivolja Limone
  • 0,5 dl färsk koriander
  • Salt
  • 1 km svartpeppar grovmalen
  • Couscous

Tillagning

Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en matberedare, mixa. Tillsätt de resterande ingredienserna och mixa till en smidig smet. Forma till järpar. Stek järparna i olja tills de är genomstekta. Blanda ihop salsan och låt dra i 10 minuter. Tillred couscous enligt anvisningarna på paketet.