Ljummen cocktail med Zabaione
<< Tillbaka
Antal ingredienser: 9

Ljummen cocktail med Zabaione

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 2 dl hasselnötter, grovhackade
  • 2 msk råsocker
  • 2 brk Del Monte Fruktcocktail i juice 415 g, utan lag
  • 5 rivet limeskal ifrån 5 lime
  • Zabaione
  • 4 äggulor
  • 4 msk socker
  • 4 msk Madeira
  • 4 Pirouline rån

Tillagning

Värm en panna med smör och stek nötterna tillsammans med sockret i några minuter så att nötterna blir lätt karamelliserade. Häll i fruktcocktailen och strö över limeskalen.

Blanda ingredienserna till Zabaionen i en skål och koka i vattenbad under vispning tills krämen sakta tjocknar. Den ska bli som en äggtoddy. Häll fruktcocktailen i ett glas och rippla över toddyn, dekorera med ett rån!