<< Tillbaka
Antal ingredienser: 14

Pastasallad med svamp & kallskuret

Antal portioner: st

Ingredienser

  • 320 g Farfalle pasta
  • 200 g Haricots verts
  • 100 g Del Monte ananasringar i mindre bitar
  • 110 g Figaro svarta oliver
  • 1 gul paprika, tärnad
  • 150 g skogschampinjoner, kvartar
  • 1 dl Bengt Frithiofsson olivolja Funghi Porcini
  • 1 msk Balsamico vinäger
  • 1,5 km Tabasco® Garlic
  • 1 dl riven parmesan
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g salami, skivad
  • 200 g parmaskinka, skivad

Tillagning

Koka pastan i lättsaltat vatten efter anvisningarna på förpackningen. Kyl ner i kallt vatten. Blanda samman ingredienserna till pastasalladen i en skål och smaka av med salt och peppar. Servera kallskuret till.