<< Tillbaka
Antal ingredienser: 23

The Smokey Bean Beef Burger

Antal portioner: st

Ingredienser

  • Bröd
  • 4 hamburgerbröd
  • Marinad
  • 0,5 dl persilja, hackad
  • 4 msk Bengt Frithiofsson Kalamata olivolja
  • 2 msk Kikkoman soja
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 2 msk flytande honung
  • Burgare
  • 400 g rostbiff, skivad
  • Bönsalsa
  • 2 dl svarta bönor, kokta
  • 2 dl kidneybönor, kokta
  • 0,5 gul lök
  • 3 msk Bengt Frithiofsson Limone olivolja
  • 2,5 tsk Tabasco Chipotle
  • Salt
  • Peppar
  • Grönt
  • 2 bifftomater, skivade
  • Dressing
  • 1 äggula
  • 1 tsk Grey Poupon dijonsenap
  • 2 sardeller, hackade
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 tsk kapris
  • 0,5 dl matolja
  • 0,5 dl Bengt Frithiofsson Kalamata olivolja
  • Peppar

Tillagning

Rör samman marinaden i en skål. Lägg rostbiffen på ett fat och slå över marinaden. Låt marinera i fem minuter. Blanda samman alla ingredienser till bönsalsan. Vispa ihop ägg med senap, sardeller, vitlök och kapris.

Tillsätt oljan i en tunn stråle under vispning. Smaka av med peppar. Lägg upp underdelen av hamburgerbrödet på en tallrik, lägg på rostbiff, bönsalsa, dressing och avsluta med överdelen av brödet.