<< Tillbaka
Antal ingredienser: 14

Pasta med röd pesto serveras med bresaola

Antal portioner: st

Ingredienser

  • Röd pesto
  • 50 g soltorkade tomater
  • 0,5 dl pinjenötter
  • 1 dl parmesan, riven
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2,5 msk TABASCO® Brand Chipotle Pepper Sauce
  • 1 dl Arvid Nordquist Kalamata olivolja
  • salt
  • 400 g spaghetti
  • 20 g bladpersilja
  • 100 g spenat
  • 300 g bresaola
  • Parmesan, riven

Tillagning

Pesto
Lägg ingredienserna till peston i en matberedare och mixa ihop, tillsätt oljan droppvis. Smaka av med salt. 

Spaghetti
Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen.

Persilja/Spenat
Plocka bladen på persiljan och blanda ihop med spenaten.

Vänd ner persiljan och spenaten samt peston i den varma pastan.

Servering
Servera med skivad bresaola och riven parmesan.