Del Monte

Del Monte

Del Monte är en av världens ledande producenter av konserverad frukt, juicer och fruktdrycker, och ett välkänt varumärke i Sverige

www.delmonte.se

Med Del Monte produkter kommer du närmare den exotiska världens smaker och upplevelser, paketerat i snygga och bekväma förpackningar.

Del Monte har idag Sveriges bredaste sortiment av konserverade frukter, juice och fruktdrycker. Det bidrar till trogna kunder som vet att de får bästa möjliga produkter. Ända sedan starten år 1886 har grunden till framgången alltid handlat om den medvetna satsningen på högsta tänkbara kvalitet.

Fruktsmakerna i Del Montes sortiment är ananas, päron, persika, fruktcocktail, aprikoser och mandariner.

Del Monte Gold

Med tre nya produktgrupper inom juice och fruktdryck tar vi ytterligare ett steg framåt.

Del Monte Gold finns i fyra spännande juicesmaker: Gold pineapple, Gold orange, Gold mango och Gold Tropical. Produkterna i Gold-serien baseras på guldananas som odlas i Costa Rica. Det unika klimatet och värmen i Costa Rica gör ananasen extra söt och saftig – Gold!

Tips

På vår hemsida hittar du mängder med spännande och nyttiga Del Monte-recept där allt ifrån enkla till riktiga gourmeträtter lyfts av Del Montes frukter. Mer information om Del Monte hittar du på vår svenska produktsajt www.delmonte.se.