RICE DREAM

RICE DREAM

Ett naturligt gott mjölkalternativ för alla.

www.ricedream.se

Rice Dream® är en risbaserad dryck. Den innehåller inga konstgjorda tillsatser, smakämnen eller färgämnen och är full av goda nyttigheter och smak. Det är helt enkelt en hälsosam och läckert mjölkalternativ som alla kan njuta av!

Rice Dream är naturligt mjölk-, laktos-, gluten- och sojafri. De finns både som ekologisk och med tillsatt kalcium. Passar utmärkt för vegetarianer och veganer.

Grunden till Rice Dream lades redan 1971 av Robert Nissenbaum , då han öppnade en av de första ekologiska matbutikerna i USA. Robert var intresserad av kopplingen mellan diet, hälsa, välmående och miljö och var nytänkande för sin tid. Han utforskade bl. a. vegetariska dieter, yoga, ekologiskt jordbruk och använde sin butik för att inspirera och informera om hans idéer och nytänkande levnadssätt.

I början av 80-talet producerade Robert och hans kompanjoner en tidig version av Rice Dream och den fick stort genomslag. Idag finns produkten representerad i stora delar av världen och är originalet inom risdryck.

Låt det väl smaka!