Tävla med A+

KÖP A+ OCH VINN STEAMER

Vad kul att du hittat hit! Nu kan du vara med och tävla om en steamer (även kallad "klädångare") när du köper en valfri produkt ur A+ sortiment.

SÅ HÄR TÄVLAR DU

  1. Köp en valfri A+ produkt.
  2. Ta en bild på kvittot och ladda upp på den här sidan.
  3. Skriv en motivering till varför du väljer just A+ tvättmedel.


Vi tävlar ut en steamer i veckan under perioden v.43-v.51. Här nedanför skriver vi in förnamn och ort på alla vinnare. Lycka till!

Vinnare vecka 46: Frida, Skövde
Vinnare vecka 47:
Vinnare vecka 48:
Vinnare vecka 49:
Vinnare vecka 50:
Vinnare vecka 51:
Vinnare vecka 52:
Vinnare vecka 1:
Vinnare vecka 2:
Vinnare vecka 3:
Vinnare vecka 4:
Vinnare vecka 5:
Vinnare vecka 6:


TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar A+ i Sverige. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist. Kontakta oss med frågor på mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och utser en vinnare varje vecka under perioden v.46-v.6, där vi väljer ut den i vårt tycke bästa motiveringen bland de bidrag som kommit in. Har du haft turen att vinna en vecka så kan du inte vinna med samma bidrag en gång till, men är givetvis välkommen att tävla igen med ett nytt bidrag! Juryns beslut går inte att överklaga.

Vinst
Vinst i tävlingen är en klädångare från Steamery (OBS! Inte samma modell som syns på bilden). Butiksvärde på vinsten är cirka 1300 kr. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.