VINN OAKLEY SPORTGLASÖGON

Tävla med A+ tvättmedel

Ta chansen att vinna årets cleanaste sportbrillor, Oakley Radar EV Pitch! Allt du behöver göra är att:

1. köpa en valfri produkt från A+ och ta bild på ditt kvitto, som du sedan laddar upp här på sidan.

2. Skriva en slagkraftig motivering varför det ska bli just DU.


Juryn kommer utse de 10 roligaste, udda eller helt enkelt mest fantastiska motiveringarna.

TÄVLA HÄRTävlingen är öppen för bidrag till och med 22 Oktober 2023. Lycka till!

Vinnare, vecka för vecka:

v.33 Ross, Varberg
v.34 Josefin, Sandviken
v.35 Gun, Laholm
v.36
v.37
v.38
v.39
v.40
v.41
v.42


GENERELLA TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist HAB, som marknadsför, säljer och distribuerar A+ tvättmedel i Sverige. Frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist, kontakta oss via mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Tävlingssidan är publicerad cirka 4 veckor efter avslutad tävling för information om vinnare oh villkor, i händelse av konsumentfrågor.

Vinnare
Marknadsteamet för A+ är jury och juryns beslut kan inte överklagas. Vinnare kontaktas på den mailadress de angivit här på tävlingssidan, senast det datum som står angivet i tävlingsreglerna. Vinnare har efter utskickat mail två veckor på sig att återkomma med uppgifter för frakt, om svar uteblir har juryn rätt att utse en ny vinnare.

Vinst
Vinster i tävlingen är 10st Oakley Radar EV Pitch sportglasögon, som fördelas på totalt 10 vinnare. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.