Köp GLADE och tävla -

Vinn hängstol!

Hej och välkommen till GLADE konsumenttävling där du kan vinna en charmig och skön hängstol, perfekt för verandan eller trädgården - eller varför inte en myshörna i vardagsrummet?

SÅ HÄR TÄVLAR DU

  1. Köp valfri GLADE-produkt, ta bild på kvittot och ladda upp här
  2. Beskriv med en motivering varför vinsten skulle passa bäst för just dig!
  3. Skicka in ditt bidrag

Vinnare1:
Vinnare 2:
Vinnare 3:

TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar GLADE® i Sverige. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist. Kontakta oss med frågor på mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsteamet är jury och utser 3 vinnare den 8 augusti 2023.  Vinnaren meddelas på den mailadress som är bifogad i tävlingsbidraget. Juryns beslut går inte att överklaga.

Vinst
Vinst i tävlingen är en hängstol värde ca 350 kr. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningen och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.