Tävla med GLADE

Vinn en Yogamatta från Casall!

SÅHÄR TÄVLAR DU

Vad roligt att du vill ta chansen att vinna en yogamatta (ca värde 499 kr) i GLADEs tävling 🌺🧘‍♀️! För att tävla följer du de här enkla stegen:

  1. Köp valfri produkt från GLADE (spara kvittot)
  2. Motivera varför just DU borde vinna en yogamatta
  3. Klicka på knappen "delta i tävlingen"

Ålder

Vi utser en vinnare varje månad November (2022) - Februari (2023), av de bidrag som kommit in varje månad. Det vill säga; vinnare i exempelvis November kan bara utses från de bidrag som kommit in i just November. Du kan tävla en gång per månad. Lycka till 👍

Vinnare November

Vinnare December

Vinnare Januari

Vinnare Februari


GENERELLA TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar GLADE® i Sverige. Tävlingen är inte arrangerad i samarbete med Casall. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist. Kontakta oss med frågor på mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och utser en vinnare varje månad November-December, bland deltagarna som skickat in bidrag just den aktuella månaden. Du kan tävla en gång per månad. Har du haft turen att vinna en månad så kan du inte vinna med samma motivering en gång till. Vill du tävla igen är du välkommen att göra så med en ny motivering månaden efter. För att kunna motta vinst behöver du kunna visa upp ett butikskvitto med minst en (valfri) produkt från GLADE.

Vinst
Vinst i tävlingen är en yogamatta från Casall. Butiksvärde på vinsten är cirka 499 kr. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.