Dagligvaruhandel, Systembolag, vending, horeca, travel retail, servicehandel – Arvid Nordquist finns där!

Dagligvaruhandel, Systembolag, vending, horeca, travel retail, servicehandel – Arvid Nordquist finns där!

Läs mer

"Vi strävar alltid efter att förbättra oss och vara en god arbetsgivare och samhällsmedborgare. Det är ett villkor för att lyckas och vinna våra kunders förtroende i en konkurrensutsatt marknad." - Anders Nordquist, VD

Läs mer

Vad händer just nu?

Sveriges första kafferosteri som drivs med förnybar energi
Sveriges första kafferosteri som drivs med förnybar energi →

I Maj 2016 ingick Arvid Nordquist HAB och Stockholm Gas avtal som möjliggör det första kafferosteriet i Sverige drivet på förnybar energi, biogas. Från och med första kvartalet 2017 levererar Stockholm Gas biogas till våra rostmaskiner i Solna.  

Nyhet - Wanyama
Nyhet - Wanyama →

Som en hyllning till den afrikanska elefanten lanserar nu Arvid Nordquist ett nytt kaffe – Wanyama. Från och med lansering donerar vi årligen 25 000 USD till African Wildlife Foundation som arbetar för att Afrikas vilda djurliv ska bestå för evigt.

Ekologisk ale
Ekologisk ale →

Fuller’s Organic Honey Dew är en ale med gyllene färgtoner och en frisk doft av honung. Smaken är frisk och fruktig med en mild beska och en angenäm ton av honung i eftersmaken. 

Arvid Nordquist och Kellogg samarbetar
Arvid Nordquist och Kellogg samarbetar →

Det svenska familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar fr.o.m. 1:a januari 2016 över ansvaret för Kellogg i Sverige.

God smak. God eftersmak.

God smak. God eftersmak.

För oss har det alltid varit viktigt att leverera mat och dryck som smakar bra. Men i dag sträcker sig en god smakupplevelse bortom smaklökarna. Mer än någonsin äter vi med vårt samvete, omsorgsfullt producerad mat smakar helt enkelt bättre. Det är därför det är viktigt för oss att våra produkter är producerade med hänsyn till människa och miljö.

Läs mer
Kunglig Hovleverantör sedan 1907

Kunglig Hovleverantör sedan 1907

Läs mer
Tidningen SMAKA

Tidningen SMAKA

Vår egen tidning SMAKA innehåller Arvid Nordquists tre produktområden, kaffe & te, vin & öl samt livsmedel. Här blandas smakfulla och tilltalande reportage tillsammans med intervjuer och tips kring det som sätter krydda på tillvaron: mat och dryck i samklang. 

Prenumerera här