Fuller's Past Masters 1926 Oatmeal Porter

England

Fuller's Past Masters 1926 Oatmeal Porter

Producent:
Fuller's
Humle:
Warrior, Goldings, Target, Centennial
Land:
England
Smaktyp:
Porter
Alkoholhalt:
8%
Volym:
500 ml
Art.nr.:
48539
Pris exkl. moms:
41,9:-
Fl/krt:
12
Fuller's Past Masters 1926 Oatmeal Porter

Fuller's Past Masters 1926 Oatmeal Porter är en smakfull och mörk öl med maltig och nyanserad smak. Ölet har inslag av inslag av kavring, mörk sirap, lakrits, kakao, kaffe, pomerans och torkad frukt. Serveras vid cirka 10-12°C till rätter av lamm- eller nötkött, eller som sällskapsdryck.

 För att skapa denna mjuka och fylliga porter har Warroir- och Centennialhumle använts tillsammans med två typer av havre. Ölet jäses en andra gång på flaska vilket ger en öl med naturlig kolsyra och subtilare smak. Det innebär också att ölet fortsätter att utvecklas i flaskan till den dagen då den öppnas. 

Serien Past Masters är en glimt in i Fuller’s unika brygghistoria, med hjälp av gamla recept återskapas gamla klassisker till dagens konsumenter. Fuller’s Past Masters 1926 Oatmeal Porter är den sjunde i serien och är bryggd på ett recept från 1926. Receptet för denna är speciellt utvalt för att hedra drottning Elisabeth II:s 90-års dag. Första gången ölet bryggdes var vid hennes födelse 1926. 

Beska
Sötma
Fyllighet

Passar till

Nöt, Lamm

Om Fuller's

Fuller’s brygger sin öl på anrika ”The Griffin Brewery” där man bryggt öl sedan 1600-talet. Idag är de Londons enda familjeägda bryggeri och kända världen över för sin klassiska och innovativa ölportfölj.

Mer om producenten