Designa din egna vinetikett

Nu har du chans att designa din egen vinetikett på den ikoniska blå vinboxen Tania. Vad vill du att det ska stå? De första 50 personerna som skickar in ett namnförslag tillsammans med ett kvitto på en Tania box får en personlig etikett skickad till sig. Läs mer om hur du går till väga nedan.

Så här tävlar du:

  • Skicka ett mail till tania@arvidnordquist.se med bild på ett kvitto som visar att du köpt en Tania box från Systembolaget. OBS! Kvittot får inte vara mer än 14 dagar gammalt.
  • Skriv vad du vill att det ska stå på vinboxen. Max 20 tecken i rubriken och 20 tecken i underrubriken.
  • Mailet måste innehålla namn, adress, postnummer, ort, mejl och mobilnummer.
  • Opassande namnförslag tas inte emot
  • Använd gärna hashtagen #minbox och dela med dig på sociala medier!


Tävlingsvillkor
Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Beslut om vinnare kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Frakt ingår inom Sverige. 

Personuppgifter som behövs i samband med tävlingen behandlas av Smaka. Uppgifterna kommer endast användas i syfte av tävlingen och kommer inte kvarstå när de inte längre fyller syftet.

Om vinnaren inte svarar inom en vecka efter skickat meddelande förbehåller Smaka sig rätten att utse en ny vinnare. Smaka förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta tävlingen vid behov.

Tävlingen är inte på något sätt administrerad av eller knuten till Instagram/Facebook.

Anställda vid Arvid Nordquist HAB får inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Arvid Nordquist HAB.