Vinn årsförbrukning
tvätt- & sköljmedel!

Hej vad roligt att du hittat hit. Ta chansen att vinna en årsförbrukning med A+ tvättmedel och Noora sköljmedel - lycka till!

TÄVLA HÄR!


Vad innebär A+ påstående "Cold 30° Clean"?
Vilka är de tre huvudsakliga funktionerna med sköljmedel?
Samtycke

Vinnare vecka för vecka:

Vecka 9:
Vecka 10:
Vecka 11:
Vecka 12:
Vecka 13:
Vecka 14:
Vecka 15:
Vecka 16:
Vecka 17:
Vecka 18:

TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar A+ och Noora i Sverige. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist. Kontakta oss med frågor på mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och utser en vinnare varje vecka under perioden v.9-v.18 2023. Vinnarna meddelas på den mailadress som är bifogade i tävlingsbidraget. Juryns beslut går inte att överklaga.

Vinst
Vinst i tävlingen är en årsförbrukning A+ tvättmedel och Noora sköljmedel. Vår uträkning av en rimlig årsvolym är ett genomsnitt på 200 tvättar, vilket innebär ca 4 maskiner i veckan. Paketet innehåller en förbestämd mix med 13 förpackningar A+ och Noora produkter, med ett totalt värde om ca 680 kr. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningen och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.