Köp en produkt från Duck och var med och tävla! Du kan vinna en superchill uppblåsbar fåtölj "softybag" som passar lika bra på beachen som i trädgården eller parken. Nu kör vi!

Tävlingen pågår mellan 26 februari och 30 augusti. 10 vinnare utses och meddelas ca 10 dagar efter avslutad tävlingsperiod, samt publiceras med namn och bostadsort här på tävlingssidan. Lycka till!Tävla här

Har du testat Duck Fresh Disc för toalettunderhåll?

Vinnare:

#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10


TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Utlottningen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar Duck i Sverige. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist, kontakta oss via mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och väljer slumpvis ut vinnare, juryns beslut kan inte överklagas. Vinnare kontaktas på den mailadress deltagaren angivit här på tävlingssidan, senast det datum som står angivet i tävlingsreglerna. Vinnaren har efter utskickat mail 14 dagar på sig att återkomma med uppgifter för frakt, annars kan vinsten utebli. Du som tävlat; var noga med att även kolla i skräpposten och inte bara  i inkorgen. Eftersom vår mailadress antagligen är okänd för ditt mailprogram kan mailet bli bortsorterat som spam.

Vinst
Vinst i tävlingen anges i tävlingsreglerna högre upp på sidan. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. 6 månader efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.