Köp 1 produkt från Glade och var med och tävla om sommarens skönaste picknickfilt! Ta en bild på ditt kvitto och ladda upp nedan, samt svara på en fråga och skicka in bidraget - så är du med i utlottningen av 10st härligt praktiska picknickfiltar (värde ca 350kr).

Tävla härTävlingen pågår mellan 26 februari och 30 augusti 2024. Vinnarna kontaktas senast 6 september och kommer publiceras här på sidan med namn och bostadsort. Lycka till!


TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Utlottningen arrangeras av marknadsavdelningen Non Food på Arvid Nordquist, som marknadsför, säljer och distribuerar Glade i Sverige. Samtliga frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist, kontakta oss via mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och väljer slumpmässigt ut vinnare, juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas på den mailadress deltagaren angivit här på tävlingssidan, senast det datum som står angivet i tävlingsreglerna. Vinnaren har efter utskickat mail 14 dagar på sig att återkomma med uppgifter för frakt, annars uteblir vinst. Du som tävlat; var noga med att även kolla i skräppost och inte bara  i inkorgen. Eftersom vår mailadress antagligen är okänd för ditt mailprogram kan mailet bli bortsorterat som spam.

Vinst
Vinst i tävlingen anges i tävlingsreglerna högre upp på sidan. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.