Tänkte du vara hetaste grillkocken i sommar? Då har du hittat rätt! Köp valfri TABASCO® produkt och var med och tävla om en praktiskt och portabel Webergrill (värde ca 1399 SEK). Med i paketet följer givetvis både produkter och recept från TABASCO® för att hjälpa dig LIGHT THINGS UP i sommar ;)

  1. Köp valfri produkt från TABASCO®
  2. Ta bild på kvittot
  3. Ladda upp bilden här på sidan
  4. Beskriv varför du tycker att TABASCO® är de bästa pepparsåserna!

Samtycke

Tävlingen är öppen för bidrag till och med 31 juli 2023. Fem vinnare utses av tävlingsjuryn och kontaktas senast 11 augusti 2023. Lycka till!

Våra 5 vinnare:

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Vinnare 4
Vinnare 5


GENERELLA TÄVLINGSVILLKOR

Arrangör
Tävlingen arrangeras av marknadsavdelningen Livs & Konfektyr på Arvid Nordquist HAB, som marknadsför, säljer och distribuerar TABASCO® i Sverige. Frågor rörande tävlingen besvaras av marknadsteamet på Arvid Nordquist, kontakta oss via mail konsumentkontakt@arvidnordquist.se

Vinnare
Marknadsavdelningen är jury och utser vinnarbidrag baserat på uppfyllda tävlingskriterier och i juryns tycke bästa motiveringarna. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnare kontaktas på den mailadress de angivit här på tävlingssidan, senast det datum som står angivet i tävlingsreglerna. Vinnare har efter utskickat mail två veckor på sig att återkomma med uppgifter för frakt, annars går vinsten vidare till ny vinnare.

Vinst
Vinst i tävlingen anges i tävlingstexten. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt ombesörjes av vinnaren.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas enligt Dataskyddsförordningens föreskrifter och kommer endast användas av Arvid Nordquist HAB i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling kommer personuppgifterna att raderas. Här kan du läsa vår fullständiga personuppgiftspolicy.