Vad händer just nu?

Nyhet - Wanyama
Nyhet - Wanyama →

Som en hyllning till den afrikanska elefanten lanserar nu Arvid Nordquist ett nytt kaffe – Wanyama. Från och med lansering donerar vi årligen 25 000 USD till African Wildlife Foundation som arbetar för att Afrikas vilda djurliv ska bestå för evigt.

Oxkind med haricots verts och potatispuré
Oxkind med haricots verts och potatispuré →

En klassisk Oxkind är perfekt Alla hjärtans dag. Servera gärna med ett kraftigare vin som en Châteauneuf du Pape från Louis Bernard.

Arvid Nordquist och Kellogg samarbetar
Arvid Nordquist och Kellogg samarbetar →

Det svenska familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar fr.o.m. 1:a januari 2016 över ansvaret för Kellogg i Sverige.

Nyhet - Kahawa Tembo
Nyhet - Kahawa Tembo →

Kahawa Tembo - ett nytt bryggkaffe från Arvid Nordquist anpassat för den professionella marknaden - är en hyllning till den afrikanska elefanten.

"Vi strävar alltid efter att förbättra oss och vara en god arbetsgivare och samhällsmedborgare. Det är ett villkor för att lyckas och vinna våra kunders förtroende i en konkurrensutsatt marknad."

Anders Nordquist, VD
God smak. God eftersmak.

God smak. God eftersmak.

För oss har det alltid varit viktigt att leverera mat och dryck som smakar bra. Men i dag sträcker sig en god smakupplevelse bortom smaklökarna. Mer än någonsin äter vi med vårt samvete, omsorgsfullt producerad mat smakar helt enkelt bättre. Det är därför det är viktigt för oss att våra produkter är producerade med hänsyn till människa och miljö.

Läs mer
Tidningen SMAKA

Tidningen SMAKA

Vår egen tidning SMAKA innehåller Arvid Nordquists tre produktområden, kaffe & te, vin & öl samt livsmedel. Här blandas smakfulla och tilltalande reportage tillsammans med intervjuer och tips kring det som sätter krydda på tillvaron: mat och dryck i samklang. 

Prenumerera här