Vad händer just nu?

Trädplantering i Uganda
Trädplantering i Uganda →

Angående Kalla faktas dokumentär om Energimyndighetens Klimatkompensationsprojekt i Uganda.

Fuller's Old Winter Ale - i beställningssortimentet
Fuller's Old Winter Ale - i beställningssortimentet →

Old Winter Ale är en klassisk brittisk ”winter warmer” med en fyllig smak som är rik på malt tillsammans med balanserad sötma och inslag av knäck och mörk choklad. Tidigare år har den lanserats i ordinarie sortiment men i år finns den endast för beställning på Systembolaget.

Arvid Nordquist och Kellogg samarbetar
Arvid Nordquist och Kellogg samarbetar →

Det svenska familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar fr.o.m. 1:a januari 2016 över ansvaret för Kellogg i Sverige.

Nyhet - Kahawa Tembo
Nyhet - Kahawa Tembo →

Kahawa Tembo - ett nytt bryggkaffe från Arvid Nordquist anpassat för den professionella marknaden - är en hyllning till den afrikanska elefanten.

"Vi strävar alltid efter att förbättra oss och vara en god arbetsgivare och samhällsmedborgare. Det är ett villkor för att lyckas och vinna våra kunders förtroende i en konkurrensutsatt marknad."

Anders Nordquist, VD
God smak. God eftersmak.

God smak. God eftersmak.

För oss har det alltid varit viktigt att leverera mat och dryck som smakar bra. Men i dag sträcker sig en god smakupplevelse bortom smaklökarna. Mer än någonsin äter vi med vårt samvete, omsorgsfullt producerad mat smakar helt enkelt bättre. Det är därför det är viktigt för oss att våra produkter är producerade med hänsyn till människa och miljö.

Läs mer
Tidningen SMAKA

Tidningen SMAKA

Vår egen tidning SMAKA innehåller Arvid Nordquists tre produktområden, kaffe & te, vin & öl samt livsmedel. Här blandas smakfulla och tilltalande reportage tillsammans med intervjuer och tips kring det som sätter krydda på tillvaron: mat och dryck i samklang. 

Prenumerera här