Recept

Dijonnaise med vitlök och persilja

Under 10 min
4

Dijonnaise är ett säkert såskort till kött, fågel, fisk eller grönsaker. Det är en majonnäsbaserad kall sås smaksatt med dijonsenap som du rör ihop på nolltid och som verkligen passar till det mesta. Extra smakrik blir den med vitlök och persilja.

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk Grey Poupon Original dijonsenap
  • 2 msk finhackad persilja
  • salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och finhacka vitlöken.

  2. Blanda vitlök, crème fraiche, majonnäs, dijonsenap och persilja. Smaka av med salt och peppar.

  3. Servera dijonnaisen till exempelvis kött, fågel, fisk och/eller grönsaker.

För fler tillfällen då du behöver en "klick"