Vill du ha hjälp
med din kaffelösning?
Klicka här
X

Intresserad av nytt kaffe till din arbetsplats? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.


OneCup kapselsystem

Tillaga premiumdryck bekvämt och snabbt med Arvid Nordquist OneCup kapselmaskin för professionellt bruk utanför hemmet.

Certifierade kapslar

Vi erbjuder ett helt sortiment av ekologiska och Fairtrade-certifierade kapslar som dessutom är 100% klimatkompenserade. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

The Pro One

Den digitala displayen kommunicerar skötsel av maskinen, vattenpåfyllnad, rengöring och kapseltömning. Tre programmerbara koppstorlekar och maskinen har stor vattenbehållare (3,5 lit) och automatisk kapseltömning för upp till 30 kapslar. 19 bar bryggningstryck, rätt bartryck i kapseln (9 bar) för bästa smakupplevelsen. Programmerbar avstängningstid/stand by läge för energisparning.

Passar utmärkt till:

mindre företag, tjänsteföretag med kundbesök/mötesrum, publika företag ex optiker, klädaffärer, som komplettering till befintlig kaffelösning, till exempel espresso, samt på restauranger, hotell, konferensanläggningar, caféer och receptioner.

Hög kvalitet

AN OneCup kapslar ska ge högsta kvalitet när det kommer till smak. Kaffekapslarna har samma innehåll och samma höga kvalitet som resten av Arvid Nordquist kaffesortiment. Aromrik och generös med bredd av nyanser - oavsett om man föredrar kaffe, te eller choklad. Kapselmaskinen tillverkas av Krüger i Tyskland.

Maskinteknik och design utvecklat i Schweiz.