EN VINNANDE

FIKA

Ett bra kaffe är en viktig del av fikastunden

Ett bra kaffe är en viktig del av fikastunden. Därför har vi tagit fram de ultimata smakkombinationerna här nedan. Låt dig inspireras! Vi vill att vårt kaffe ska vara bra för hela planeten. Därför är människa och miljö ett viktigt fokus för oss och vi arbetar kontinuerligt för en bättre värld genom:

  • 100 % fossilfritt rosteri.
  • 100 % hållbart certifierade bönor i alla våra blends.
  • 100 % klimatkompenserat kaffe.
  • 90% Bioplast i förpackningar baserat på tallolja*
  • Bortom hållbara certifieringar stöder Arvid Nordquist kvinnliga kaffeodlare och bidrar till att rädda den afrikanska elefanten i World Coffee Project.

* genom ISCC-certifierad massbalansstrategi

Visste du att svensken lägger cirka tio dagar om året på att fika?

Dammsugare

Dammsugare + Sincero

Dammsugaren kräver ett kraftfullt kaffe och här har vi den perfekta kombinationen! Denna kraftfulla och kryddiga mörkrost, blir tillsammans med dammsugare en fullträff! Mandelsmaken i dammsugaren stärks av kaffet, medan syran i kaffet dämpas. Det här ger en rund och mycket smakrik upplevelse.

Sincero Espresso

Cheesecake Lotus Biscoff

Chef's Blend + Cheescake

Cheesecake dessert med en unik smak av Lotus Biscoff. Botten är bakad på smör och kaksmulor samt en fyllning med färskost och karamelliserad len kakkräm.

Chef´s Blend

Chokladboll

Chokladboll + Midnight Grown

Chokladsmaken i bakverket lyfts och tydliggörs av kaffet som är en kraftfull och kryddig, mörkt rostad blend, med toner av mörk choklad. Kaffets smakprofil håller sig bra och blir en njutningsfull upplevelse i kombination med chokladboll. Till Midnight grown avnjuter man med fördel en chokladboll rullad i kokos.

Midnight Grown

Biskvi

Biskvi + Señoras

Den runda smaken på kaffet som har tydlig sötma och nötiga toner, bildar en krämig upplevelse tillsammans med biskvi. Den mörka rostningen på kaffet krävs för att skapa balans och för att behålla kaffesmaken, även om det är smaken av biskvin som dominerar. Passar utmärkt för den sötsugen.

Señoras

Mazarin

Mazarin + Oro Espresso

Kaffets fruktiga och välbalanserade smak, blir tillsammans med mazarin en mjuk och behaglig upplevelse. Sötman i mazarinen stärker kaffesmaken. Denna klassiker bildar en makalöst god fikastund, med en lång eftersmak.

Oro Espresso