Coffee Lounge

- ditt kaffe på jobbet!

Vi ses vid kaffestationen.

Ett gott kaffe ger en bättre paus!

En inspirerande kaffeupplevelse! För en arbetsgivare är det viktigare än någonsin att skapa en attraktiv arbetsplats. Dagens medarbetare värdesätter en inbjudande och trevlig miljö, likväl ett företag som står för goda värderingar. Helhetsupplevelsen på arbetsplatsen kommer göra medarbetarna mer nöjda och nöjdhet ger bättre prestation. Underskatta inte vikten av ett bra kaffe i en inspirerande miljö!

Helheten i upplevelsen.

Välj kaffestationslösning tillsammans med din återförsäljare och få den skräddarsydd efter just det ni behöver.

Ta kontakt med oss!

Vi vill vara en lönsam och långsiktig partner till er. Har du ytterligare funderingar på vad vi kan göra för dig? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!Upptäck våra kaffemoduler

Upptäck våra kaffemoduler, som kan anpassas efter just era behov. Oavsett storlek på din kaffestation så får du samma goda smak med kaffe från Arvid Nordquist.

Läs mer här!

Ett gott kaffe ger en bättre paus

Det är ingen hemlighet att en bra paus är en av de viktigaste faktorerna för att man ska trivas på arbetsplatsen och kunna göra ett bra jobb hela arbetsdagen. Och vad är en fikapaus utan ett gott kaffe? Ge dig själv, dina medarbetare och dina kunder möjligheten att inte bara ta en paus utan kunna njuta av stunden.