Coffee Lounge

- ditt kaffe på jobbet!

Vi ses vid kaffestationen.

Ett gott kaffe ger en bättre paus!

En inspirerande kaffeupplevelse! För en arbetsgivare är det viktigt att skapa en attraktiv arbetsplats mer än någonsin. Dagens medarbetare värdesätter en inbjudande och trevlig miljö, likväl ett företag som står för goda värderingar. Helhetsupplevelsen på arbetsplatsen kommer göra medarbetarna mer nöjda och nöjdhet ger bättre prestation. Underskatta inte vikten av ett bra kaffe i en inspirerande miljö!

Helheten i upplevelsen.

Välj kaffestationslösning tillsammans med din återförsäljare och få den skräddarsydd efter just det ni behöver.

Standard 60

Lösningen för den mindre fikalösningen med vägg & underbänk. Vår minsta enhet men som ger samma stora smak. B: H: L:

Mer info:

Standard 120

Vägg & underbänk som ger dig större yta för ytterligare display. Tillbehörslåda för enkel översyn av alla de tillbehör som ni tycker hör fikalösningen till. Inbjudande lampa som kallar på uppmärksamhet och stämning. B: H: L:

Mer info:

Standard 180

Vår största fikalösning med vägg & underbänk för dig som har ytan och vill göra fikat till det lilla extra. Tillbehörslåda och lampa som bidrar med god förvaring och stämning. Gör din fikalösning till arbetsplatsens samlingsplats och bjud dina kunder samt medarbetare på en fikastund man uppskattar varje dag. B: H: L:

Mer info:

Premium 60, 120 & 180

Vår premiumstation för dig som är ute efter det lilla extra med samma mått som våra standardmodeller. En finnish i Moorland Oak och gulddetaljer som skapar en ytterligare känsla av kvalité. Anpassa din station efter tycke, smak eller hur stationerna passar i din fikamiljö.

Mer info: