OneCup kapselsystem
ONECUP - RIKTIGT KAFFE PÅ 20 SEKUNDER

ONECUP - RIKTIGT KAFFE PÅ 20 SEKUNDER

Allt kaffe till Arvid Nordquists OneCup system väljs ut och köps in av Arvid Nordquists kaffeexperter.

Bästa smak

Allt kaffe till Arvid Nordquists OneCup system väljs ut och köps in av Arvid Nordquists kaffeexperter. Grunden till smaken i din kopp läggs i valet av råvaror – därför väljer vi att samarbeta med kaffefarmer och samarbetspartners som delar vår syn på kvalitet. Vi använder oss av utvalda ursprung och farmer och köper de högsta kvalitetsklasserna i de länder vi väljer ut. Allt Arvid Nordquist kaffe består av 100% Arabicabönor som mognat långsamt på hög höjd vilket resulterar i ett brett spektra av smaknyanser, en fyllig arom och tydlig fruktighet. Smaken på vårt kaffe är rund och balanserad med lång eftersmak och är stabil över tid, helt enkelt ett kaffe att lita på.

För våra chokladkapslar har vi tagit hjälp av experter från företaget K-fee System i Tyskland i val av råvara. K-fee System är del av Krüger group, ett familjeföretag som arbetat med te- och chokladprodukter i 40 år.

Det här gör Arvid Nordquist för miljön

Kaffe, choklad och te är alla produkter som är sprungen från vår jord. Miljö och klimatförändringar är därför viktiga frågor för oss. Allt kaffe från Arvid Nordquist är 100 % klimatkompenserat hela vägen från odling till återförsäljare. Även våra mjölk-, choklad- och tekapslar är klimatkompenserade till 100%. Vi planterar träd som tar upp lika mycket växthusgasutsläpp som produktionen medför. Förutom klimateffekten bidrar trädplanteringen till fattigdomsbekämpning. Samtliga våra kaffe- och chokladkapslar är dessutom Fairtrade-märkta. För att minska våra egna utsläpp sätter vi upp årliga förbättringsmål på en rad miljöparametrar. Dessutom är Arvid Nordquists kaffe- och tekapslar ekologiska.

Återvinn dina kapslar!

Arvid Nordquists espresso-, mjölk- och chokladkapslar innehåller inte aluminium. Bryggkaffekapslarna har en liten foliesticker, som tas bort innan kapseln stoppas i maskinen, för att minska vattentrycket i kapseln. Sopsortera dessa som aluminium. Samtliga våra kapslar är dessutom Fairtrade-märkta. De använda kapslarna samlas i maskinens kapselbehållare, i dem finns inget aluminium. Sortera förpackningarna som platsförpackning, då hjälps vi åt att minska miljöbelastningen.

Alla råvaror i Arvid Nordquist OneCup kaffe och te är ekologiska och certifierade enligt internationella Fairtrade-kriterier. Även chokladen är Fairtrade-märkt. Samtliga kapslar är 100 % klimatkompenserade.

Vårt fokus är att försöka tillfredsställa dina smaksinnen oavsett om du väljer kapslar med bryggkaffe, espresso med eller utan mjölk, eller choklad. Vårt mål är att du varje gång ska njuta av din smakupplevelse.

onecup kapselmaskiner

onecup kapselmaskiner

Arvid Nordquist OneCup kapselmaskiner är noga utvalda för att ta fram det bästa i våra OneCup kaffeblandningar.

Läs mer om våra kapselmaskiner