Det här är Arvid Nordquist HAB

Det här är Arvid Nordquist HAB

Arvid Nordquists intresse för smaker började med en egen delikatessbutik som slog upp portarna 1884 på Nybrogatan i Stockholm. I dag är vi ett Nordiskt handelshus med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Sedan starten har Arvid Nordquist tagit världens smakupplevelser till Sverige, genom starka internationella varumärken och inte minst genom sitt lokalrostade kaffe. Vi är ca 210 medarbetare med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Större delen av medarbetarna är försäljnings- och marknadspersonal. I Solna strax utanför Stockholm city ligger vårt kafferosteri. Arvid Nordquist är tredje generationens familjeföretag och leds av Anders Nordquist.

"Produkter med så lite miljöbelastning som möjligt är nutida kvalitet"

Anders Nordquist, VD

För Arvid Nordquist HAB har det alltid varit centralt hur kunder och konsumenter upplever smaken. Men smakupplevelsen är idag inte begränsad till smaklökarna på tungan eller dofterna vi känner. Mer än någonsin äter vi med vårt samvete, vilket gör att omsorgsfullt producerad och levererad mat smakar bättre. Kvalitet, service och hållbarhet är viktigt för Arvid Nordquist.

Anders Nordquist
Anders Nordquist →
VD har ordet
Bengt Nordquist 1912-1991
Bengt Nordquist 1912-1991 →
Läs mer om Arvid Nordquist historia
Arvid Nordquist 1858-1922
Arvid Nordquist 1858-1922 →
Läs mer om Arvid Nordquists historia