Simple

Portrait of a charming young female with red hair and freckles isolated on white applying a anti age cream on her face and nose smiling.

Godhet är grunden i allt vi gör och det leder oss till så enormt mycket mer. Med den gedigna erfarenhet vi har sedan starten på 60-talet så är vi helt och hållet övertygade om vårt mission; att skapa riktigt bra hudvård tillgänglig för alla. Grunden för oss är vänliga, okomplicerade produkter som älskas och gör gott för både huden, människan, djuren och naturen.

Simple - ett meningsfullt hudvårdsvarumärke med samma goda idé sedan starten 1960 – att skapa mild hudvård för känslig hy, tillgänglig för alla och med godhet som grund.

 

Vi är lika nogranna med vilka ingredienser vi väljer att fylla våra produkter med som de vi väljer att utesluta ur våra produkter. Vi använder bara ingredienser som passerar vår strikta genomgång och kontroll. Vi siktar högt; alla våra produkter skall fungera på den allra känsligaste hyn, det är ett av våra motton.

Simple testar inga av sina produkter på djur någonstans i världen och varumärket är PETA Cruelty-free certifierat. Många av produkterna är också vegansk certifierade och har då självklart den märkningen på förpackningen.