Tävlingsregler Kaffequiz
Tävlingsregler Kaffequiz

Tävlingsregler Kaffequiz

Åldersgränsen för att tävla är 18 år. Anställda inom Arvid Nordquist HAB samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.

 Du deltar i tävlingen genom att para ihop rätt bilder (likt memory) och svara rätt på alla frågor. Hjälp med svaren hittar du på vår hemsida. Svarar du fel på en fråga så blandas de resterande korten om. För att kunna vinna krävs även att du har fyllt i samtliga kontaktuppgifter samt en motivering kring varför du vill vinna en årsförbrukning av ekologiskt kaffe. Vinnande bidrag med bäst motivering kommer att utses av en jury bestående av representanter från Arvid Nordquist HAB. Juryns beslut kan inte överklagas.

 Vinsten kan inte omsättas i pengar. Vinnaren svarar för eventuell vinstskatt. Vinnaren kontaktas först personligen via epost och presenteras därefter med namn på hemsida och i våra sociala kanaler.

Vinnaren utses efter tävlingens slut. Sista tävlingsdag är 31 oktober 2016.

 Pris:                    Årskonsumtion av ekologiskt kaffe från Arvid Nordquist.

Vinnaren utses senast två (2) veckor efter tävlingens slut via e-post. Om Arvid Nordquist HAB, efter att ha kontaktat vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, inte fått svar inom fem (5) dagar, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Arvid Nordquist HAB ansvarar inte för borttagna, försvunna, skadade eller ogiltiga bidrag, problem med e-post, felaktiga kontaktuppgifter, myndighetsbeslut, force majeure eller något annat som ligger utanför Arvid Nordquist HAB's kontroll. Vi ansvarar inte för eventuella tryckfel i samband med tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att stänga av deltagare vid misstanke om fusk. Arvid Nordquist HAB lämnar aldrig ut eller säljer adressuppgifter, telefonnummer eller mejladresser vidare till tredje part, men behåller rätten att kontakta de tävlande i marknadsföringssyfte.

Arvid Nordquist HAB är inte ansvariga för tävlingsdeltagarens möjlighet att delta i tävlingen eller om deltagandet begränsas av någon anledning som ligger utanför Arvid Nordquist HABs rimliga kontroll.

Tävlingen är avslutad och vinnaren är:

Gi Okfors med tiden 16:04!

Stort grattis!